Hoppa till sidans innehåll

Integritetsspolicy

Uppdaterad 19.12.2022

Vi behandlar personuppgifter förtroendefullt och i enlighet med den nya europeiska uppgiftsskyddsförordningen.

Denna sekretesspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in om användare som använder nättjänsten, vad informationen används till och vilka möjligheter användaren har att påverka det hela.

1. Personlig data som vi samlar in

1.1. Den information som tillhandahålls av användaren, till exempel

1.2. Den information som webbläsaren registrerat, till exempel

2. För vilka ändamål samlas personuppgifter in?

Vi behandlar personuppgifter endast för ändamål som bestämts på förhand:

Med användarnas samtycke samlar vi in deras e-postadresser, så att vi kan skicka nyheter och information om våra tjänster och våra produkter.

Vi samlar in information om hur besökare använder webbplatsen så att vi kan förbättra och utveckla tjänsten.

Om användaren gått med i vår postningslista, eller annars gett samtycke för direkt marknadsföring, kan vi skicka elektronisk direkt marknadsföring.

Vi samlar in personuppgifter med samtycke av användare, så att användarna kan lämna in lotteriuppgifter eller tävlingssvar och delta i tävlingar.

Vi samlar in information om besökare på webbplatsen, så att vi kan rikta relevanta produkter, tjänster och erbjudanden från olika kommunikationskanaler till användaren.

Vi samlar in information om besökarna på webbplatsen i syfte att förbättra vår kundservice. 

Vi samlar in information om användare med användarnas samtycke så att vi kan erbjuda dem XXX tjänster.

3. Tredje parter

Vi använder ett antal tjänster från tredje parter. Parterna är alltid noga utvalda, så att vi kan vara säkra på att de också uppfyller EU:s dataskyddsförordning. Dessa parter är etablerade i USA och tillämpar EU-U.S Privacy Shield  arrangemanget som är anpassad till EU:s dataskyddsförordning.Tjänsterna kan även innehålla cookies från tredje parter, såsom cookies för mätning och övervakning av tjänster, samt reklamnätverk. Här kan du läsa mer om vår policy för cookies.

3.1. WP Engine

Denna webbplats använder WP Engine:s hosting-tjänster. WP Engine har åtagit sig att tillämpa EU:s dataskyddslag. Webbplatsen skyddas bland annat på följande sätt: tillsyn dygnet runt, HTTPS-säkerhet, regelbundna uppdateringar, insamlad information lagras i databaser som skyddas av bl.a. brandväggar, krypteringsteknik samt begränsad tillgång och behörighet.
Läs mer om WP Engine:s villkor här.

3.2. Google Analytics

Vi använder Web Analytics för att mäta användningen av våra tjänster i Google-nätverket. Google Analytics, kan placera cookies på användarens enhet i syfte att samla information om t.ex. antalet besökare på webbplatsen. Informationen kan också användas, för att visa besökarna reklam som kan antas relevant och intressant. En cookie är en kort textfil som din webbläsare lagrar på din dator. Cookies innehåller ofta en anonym unik identifierare som används för att identifiera och räkna browsers på vår webbplats. 
Här kan du läsa mer om vår policy för cookies.
Här får du mer information om Google Analytics villkor.

3.3. Campaign Monitor / MailChimp

Om du går med i vår e-postlista/prenumererar på vårt nyhetsbrev, skickas din e-postadress till MailChimp eller Campaign Monitor som vi använder för att skicka ut nyhetsbrev. Din e-postadress kommer att lagras i MailChimps eller Campaign Monitors databas så länge du vill ta emot nyhetsbrev av oss. Vid behov kan du stå i kontakt med oss och be att vi tar bort dina uppgifter från vår kontaktlista. Det finns också en länk i varje nyhetsbrev (avbryt min prenumeration), med vilken du kan meddela oss ifall du inte längre vill ta emot nyhetsbrev av oss.

Mer information om villkoren för MailChimp kan du läsa här.
Mer information om villkoren för Campaign Monitor kan du läsa här.

3.4. Vår blogg

Om du kommenterar ett av våra blogg-inlägg sparas din information, t.ex. ditt namn och din e-postadress, i databasen för vår webbläsare. Därtill lagras din IP-adress samt klockslag och datum då du lagt till din kommentar. Vi överlåter aldrig dina uppgifter till en tredje part. Din kommentar kommer att synas och lagras på vår webbplats tills antingen du tar bort kommentaren eller vi tar bort blogginlägget. Om du vill ta bort din kommentar kan du kontakta oss på info@jco.fi
Om du använder tjänsten Gravatar, visas dina kommentarer med din Gravatar-profilbild. Mer information om villkoren för Gravatar kan du läsa här.

3.5. Community-tillägg

Vår webbtjänst använder community-tillägg såsom knappar för gilla och dela till t.ex. Facebook, Twitter och Instagram. Dessa knappar visas i vår tjänst men deras innehåll kommer från knappens länkade källa. Community-tillägget upptäcker om en användare är inloggad på tjänsten, varmed sidan börjar visa besökaren relevant information. Community-tilläggen visar inte skräddarsytt innehåll ifall användaren inte är inloggad i ifrågavarande tjänst. Community-tilläggens tjänster kan samla in information om ett besök i enlighet med villkoren i deras gällande datasekretesspolicy om hanteringen av personuppgifter. Dessa tjänster överlåter inte insamlad information till FÖRETAGETS NAMN, ifall användaren inte separat gett tillstånd till detta.

3.6. Skydd för mobilapplikationer

Vi erbjuder våra användare tillgång till appar som kan användas på mobilenheter och pekplattor mha. tredje parter såsom Apple App Store, Google Play och Microsoft store. Till de tillgängliga mobilapplikationerna tillämpas utöver denna integritetsspolicy även de enskilda tredje parternas villkor. Användare kan mha. dessa länkar bekanta sig med villkoren för Apple, Google och Microsoft.

4. Hur länge lagras min information?

Den insamlade informationen kommer att lagras endast så länge som nödvändigt.

5. Hur skyddar ni mina personuppgifter?

Vi utnyttjar nödvändiga tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Sådana åtgärder är bl.a. användning av brandväggar, användning av krypteringsteknik och säker utrustning, korrekt åtkomstkontroll, kontrollerad utdelning av användarrättigheter och översyn över rättigheterna och vägledning av personal som hanterar personuppgifter. Vi ser till att alla våra underleverantörer följer EU:s dataskyddslag.

6. Länkar till andra webbsidor

Vi ansvarar inte för personsekretesspraxis, laglighet eller administration av innehåll som är länkat till vår webbsajt men som upprätthålls av utomstående parter. Om du tycker att innehållet på en webbplats som vi länkat till vår sajt är olagligt eller stötande, är vi tacksamma över din feedback.

7. Vilka möjligheter har jag att påverka hur mina uppgifter hanteras?

Vi är fast beslutna att erbjuda våra användare möjligheter att med val och kontrollinstrument påverka personliga dataskyddsärenden. 

7.1. Förbud mot direktmarknadsföring

Användaren har rätt att förbjuda användningen av sina personuppgifter för direktreklam, distansförsäljning och annan direkt marknadsföring genom att kontakta oss på: info@jco.fi

7.2. Kontroll av uppgifter

Användaren har rätt att kontrollera de personuppgifter som lagras om användaren själv. På användarens begäran kan vi ta bort eller komplettera personuppgifter som med tanke på behandlingen av data är felaktiga eller föråldrade. Användaren kan uppdatera och/eller kontrollera sina personuppgifter genom att kontakta oss.

7.3. Blockera cookies

Som användare kan du rensa cookies mha. inställningarna till din webbläsare. Om du blockerar cookies kan det påverka hur våra tjänster fungerar.
Här kan du läsa mer om vår policy för cookies.

XXXXXXX Oy fungerar som upprätthållare av registret och användaren kan själv när som helst ta kontakt genom att använda följande kontaktuppgifter: